Uw Backorders

 

Graag attenderen we erop dat we per begin juli over gaan naar een nieuw Warehouse Management Systeem en een ge-upgrade webshop. Dit doen wij om u nog beter van dienst te kunnen zijn doordat:

- uw de voorraad 24/7 real time kunt zien
- de foutkans in de orderverwerking bijna tot nul gereduceerd wordt
- een snelle levering de volgende dag gegarandeerd kan worden

Backorders

Door de wijzigingen in het ordersysteem is het mogelijk dat uw backorder momenteel niet zichtbaar is. Daarom zullen we u elke werkdag een backorderoverzicht sturen via de mail. Dit zal tijdelijk zijn totdat we geheel over zijn naar het nieuwe systeem.

LET OP: Deze mail is automatisch gegenereerd en hier kan dus niet op gereageerd worden. de backorderlijst zal gestuurd worden naar het adres waarop u uw factuur ontvangt!

 

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.


Boost your business!

 

Wist u dat we een wekelijkse nieuwsbrief hebben?

Deze wordt naar uw e-mailadres verzonden wanneer u heeft aangegeven deze te willen ontvangen.

 

Mocht u deze niet hebben gekregen en hem alsnog willen zien

bekijk dan hier de nieuwste nieuwsbrief!

 

Mocht u de nieuwsbrief alsnog willen ontvangen, neem dan contact met ons op via info@boosterbox.nl of via 074-2504671

 

 

 

Catalogi

De nieuwe Catalogus van 2024 is nu te bekijken zonder dat u hoeft in te loggen!

Neem snel een kijkje!

Klik op het plaatje om de Catalogus te openen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons assortiment

Wij bieden u een breed assortiment vol unieke en onderscheidende producten. Leuke spellen, puzzels, educatieve producten, gifts en puzzelaccessoires. De mix van bekende merken, exclusieve huismerken en onze eigen uitgaves maakt het eenvoudig om bij ons te bestellen en ook te blijven bestellen!

 

Onze missie en visie

Wij zijn distributeur en uitgever van een kwalitatief hoogwaardig assortiment, waarmee Boosterbox en haar brede groep klanten zich kunnen profileren in de markt. Door meerwaarde op het gebied van producten, kennis en service is een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering mogelijk. Wij bieden nog meer onderscheidend vermogen door producten in eigen beheer uit te geven. Wij willen een betrouwbare en persoonlijke partner voor onze klanten en leveranciers zijn. Boosterbox wil de beste zijn op het gebied van assortiment, communicatie en contact met afnemers en leveranciers.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze producten, laat ons dat weten! U kunt een bericht achterlaten via de contactbutton, of ons bellen of mailen met de op de contactpagina aanwezige gegevens. Wij horen graag van u!

Contact