Openstaande vacatures:

 

Ben jij het ontbrekende puzzelstukje?

 

Medewerker Marketing & Communicatie m/v ( 32 - 40 uur )

 

Actuele Catalogi

De Boosterbox Catalogus 2021-2022 en de Voorjaarscatalogus zijn nu te bekijken zonder dat u hoeft in te loggen!

Neem snel een kijkje!

Klik op het plaatje om de Catalogus te openen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons assortiment

Wij bieden u een breed assortiment vol unieke en onderscheidende producten. Leuke spellen, puzzels, educatieve producten, gifts en puzzelaccessoires. De mix van bekende merken, exclusieve huismerken en onze eigen uitgaves maakt het eenvoudig om bij ons te bestellen en ook te blijven bestellen! Bekijk hier de catalogus 2021-2022.

Onze missie en visie

Wij zijn distributeur en uitgever van een kwalitatief hoogwaardig assortiment, waarmee Boosterbox en haar brede groep klanten zich kunnen profileren in de markt. Door meerwaarde op het gebied van producten, kennis en service is een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering mogelijk. Wij bieden nog meer onderscheidend vermogen door producten in eigen beheer uit te geven. Wij willen een betrouwbare en persoonlijke partner voor onze klanten en leveranciers zijn. Boosterbox wil de beste zijn op het gebied van assortiment, communicatie en contact met afnemers en leveranciers.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze producten, laat ons dat weten! U kunt een bericht achterlaten via de contactbutton, of ons bellen of mailen met de op de contactpagina aanwezige gegevens. Wij horen graag van u!

Contact