Boosterbox - Corona

 
 
18 maart 2020

Boosterbox - Corona

Zoals u ongetwijfeld heeft gemerkt heeft het Corona-virus inmiddels een grote impact op de dagelijkse gang van zaken in Nederland. Wij hopen van harte dat dit voor u momenteel nog te overzien is, en ook dat u in uw persoonlijke kring nog geen vervelende situaties meemaakt.

Boosterbox blijft operationeel en zal uw orders kunnen blijven leveren tot nader order. Wij werken met een beperktere bezetting, waardoor levertijden soms met een extra dag kunnen oplopen, graag uw begrip voor deze situatie. Wij zijn ook afhankelijk van de acties van onze toeleveranciers en daarbij horende logistieke operaties, en hopen vertragingen te kunnen beperken en een goede beschikbaarheid te kunnen bieden.

Mocht de Rijksoverheid verdere maatregelen nemen zullen wij ons daaraan conformeren, en u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van eventuele gevolgen.

Wij hopen dat u in goede gezondheid en met goed verstand nog prima zaken kunt blijven doen in deze turbulente tijden!

Wij blijven telefonisch en per e-mail beschikbaar voor al uw vragen. Mochten de omstandigheden bij u zodanig veranderen dat het handig is dat wij daarvan op de hoogte zijn, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Boosterbox